Zero

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Noll bloggläsare idag,aight chill asså;).Trevlig hälsning va?
 
Haha nejmen , igår så var jag i Årsta med Linn,natta&ella.. det var jätte kul,men när linn&ella skulle hämta Zana och Dejan så fick vi vänta på dem i linnpans hus i det kolsvarta mörkret pga att de tydligen var lätt att bryta sig in , jag sov inte direkt prima i natt dårå men ja.
 
Men vi fick vänta på dem i 3h iaf , svär blev skit förbannad på dem,bara för det när alla skulle börja äta så fick ella servera mig..MY WIFEY TIL I DIE BIAYCHÅÅ. 
 
Hahaha iaf , skit dålig stil av dem menmenmen,alla kom å det var stelt men sedan blev det bättre. De var jag ,ella ,linn, natta ,zana , loukas ,Alieu ,Allan och dejan som var där,de var fett sköna ahaha,pågud. 
 
I min egna opinion så är de så fkn ruligare att hänga med killar än tjejer,visst jag älskar mina brudar men killar är bara så mycket mer chill ahahah..hände mycket annat ,men jag kan nt komma ut med dehär på bloggen,ahaha knasknas ..är fortf lite trött vi alla (förutom zana han la sig typ 21:00) la sig 04:00,hade lite blackouts på en film hela tiden,ja typ halvsov hihi. Men sedan så blev ja övertrött så jag blev skitpigg haha,bästa dan på sommarlovet , hahahaha ella the original , nr 1 ,hahahaahahhahaah bara vi som fattar hahahah aightåå hörs!Lite bilder från tha naaaaijt,fick inge bild på de andra men a.